E3 2017 Dag 1 EA Play Recap en Highlights

EA

De eerste dag van E3 begon al op 10 juni met de persconferentie van EA. De conferentie was ongeveer een uur lang en er werden 11 games geshowcased. Waaronder Battlefield 1, FIFA 18 Anthem en A Way out. Let’s talk about them.


Madden 18 Longshot


De eerste game van werd meteen getoond tijdens de intro van EA Play. Nadat we getrakteerd worden op wat leuke muziek van een band krijgen we een trailer te zien van de Campaign Mode van Madden NFL 18 genaamd Longshot. Het verhaal gaat over een weeskind wiens droom het is om een footballster te worden. Het is voor het eerst dat ik zo een diep verhaal zie in een sportgame.


Battlefield 1 In The Name of the Tsar


EA onthulde daarna Nieuwe DLC van Battlefield one. De trailer die werd getoond was Battlefield 1 in the Name of the Tsar.

In the Name of the Tsar, dat het wereldwijde conflict uitbreidt naar het langste front van de Eerste Wereldoorlog. In het grootste uitbreidingspakket vechten spelers mee als het Russische leger, inclusief het Women’s Battalion of Death. Daarnaast bevat de uitbreiding elf nieuwe wapens, zes nieuwe maps, meer Operations, meer voertuigen waaronder de enorme Ilya-Muromets Heavy Bomber, een gloednieuwe spelmodus genaamd Supply Drop, nieuwe persistence, nieuwe manieren om je speelstijl aan te passen en nog veel meer.


FIFA 18


Daarna onthulde EA de nieuwe trailer van FIFA 18, die overigens ook voor de Nintendo Switch uit zal komen. De reveal trailer werd gevolgd door de Hunter Returns trailer.


Need for speed Payback


Na de afgang van youtuber Jesse Wellens(dat volgens hem kwam doordat zn teleprompter uit werd gezet) werd de officiele gameplay trailer Need for Speed Payback getoond.


Star Wars Battlefront II


De Highlight van het evenement was toch wel Star Wars Battlefront 2. Aan deze game werd verreweg de meeste aandacht besteed. En als je de gameplay trailer ziet, dan snap je gelijk waarom. De game ziet er geweldig uit.

Andere games die nog werden onthuld waren A Way Out Anthem, NHL 18 en NBA Live 18. Deze zijn allemaal te bekijken in de volledige perconferentie hieronder.