E3 Dag 4, 5 en 6 Sony Nintendo en Microsoft, Gameplay en Interview

E3

Na de persconferenties van Sony, Bethesda, Ubisoft, Nintendo, Microsoft en EA, kon het publiek de games bekijken en spelen op de showvloer van E3. Jammer genoeg was het evenement in Amerika en dus kon ik er natuurlijk niet bij zijn :(. Maar gelukkig heeft IGN alles vast weten te leggen in 3 (hele lange) videos. In de videos worden interviews met developers en gamers gehouden, en ook gameplay van de meeste E3 titels. Ik zal heel kort de titels voor jullie opsommen per dag en de videos linken.


 Dag 4


E3 Dag 4 was meteen de langste dag van het event. Dat komt natuurlijk doordat de persconferentie van Nintendo toen ook plaatsvond. Al met was de video voor deze dag bijna 9 uur lang. Het schema voor deze dag was daarom ook meer gefocust op Nintendo evenementen en minder op gameplay. Het schema bestond uit:

Pre-Show Nintendo
Nintendo Conference
Post-Show Nintendo
NINTENDO
GAME SCOOP LIVE
PLAYSTATION
SHADOW OF WAR
ASSASSIN’S CREED
PLAYSTATION
CRASH BANDICOOT N. SANE TRILOGY


 Dag 5


 Dag 5 was de kortste dag van het evenement. En als ik zegt kort, dan bedoel ik net onder de 6 uur. Maar qua gameplay en interviews is dit naar mijn mening de meest interessante dag, alhoewel Mario Odyssey er niet tussen lijkt te staan. Achja Metroid: Samus Returns en Spider-Man staan er wel tussen, dus dat maakt een hoop goed. De volledige line-up van de games is:

IGN Live at E3 Kick Off – Day 5
METROID: SAMUS RETURNS
TACOMA
AGENTS OF MAYHEM
QUAKE
DESTINY 2
SKULL & BONES
SPLATOON 2
CALL OF DUTY WW II
PES 2018
METRO 3
MARVEL VS CAPCOM INFINITE
LEGO MARVEL SUPERHEROES 2
LEGEND OF ZELDA DLC
SPIDER-MAN PS4
UNCHARTED: THE LOST LEGACY


 Dag 6


Dag 6 is dan ook echt de laatste dag van E3. Gelukkig sluit de show af met een paar geweldige games. Ik kan niet zeggen dat ik een groot fan ben van Everybody’s golf, maar Dragonball Fighter Z daarentegen. De line-up voor dag 6 is als volgt.

IGN Live at E3 Kick Off – Day 6
EVERYBODY’S GOLF
DRAGON BALL FIGHTERZ
POKKEN TOURNAMENT DX
PILLARS OF ETERNITY 2
A WAY OUT
GTS EVOLUTION
LEGO WORLD DLC
LOST SPHEAR
MARIO + RABBIDS KINGDOM BATTLE
Nintendo Voice Chat: E3 Edition
SOUTH PARK: THE FRACTURED BUT WHOLE
IMMORTAL ESPORTS INTERVIEW
PROJECT CARS 2
NEED FOR SPEED
EXTINCTION

YAKUZA 6
VAMPYR
ABSOLVER
IGN E3 Awards

Nu is het echt klaar. Alles wat ik wilde schrijven over E3 is geschreven. Nu kunnen jullie lekker gaan bingewatchen, terwijl ik weer lekker wacht tot volgend jaar op nog meer grote games en consoles. Ik zal alvast flink sparen zodat ik hopelijk aanwezig kan zijn bij E3 2018.