Grote uitzege voor Richard, Spannende wedstrijd Raoul


Knotsgekke duel


Richard wist te overtuigen door 4-1 te winnen tegen Billy. “Onverwachts dat ik won, het had net zo goed een dikke winst voor Billy kunnen wezen” citeert Richard na zijn gewonnen duel. Na 2 ongelukkige penalty’s tegen moest Billy aan de bak, hij wist de stand niet om te buigen en scoorde slechts na de reguliere 90 minuten.


Tot de laatste minuut spannend.


Raoul wist maar niet te scoren, eveneens voor RJ. Vanaf minuut 1 voelde je al de spanning beide spelers vonden het tot de laatste minuut spannend. Na 87 minuten spelen wist Raoul het net te vinden, maar nog steeds was het niet gespeeld. Kansen voor RJ bleven hierna nauwelijks ontstaan, Raoul nam het toen helemaal over. In de blessuretijd wist Raoul nog een doelpunt te scoren, het werd dan ook 2-0.


Loting


De volgende wedstrijden zijn kort na de winst van Raoul geloot, Raoul treft een moeilijke wedstrijd tegen Lars. Lars die nog steeds ongeslagen in het toernooi alles wist te winnen staat nu een echte uitdaging te wachten. Voor Richard wordt het een 2e onderonsje met Lionel, Lionel die nog niet van Richard heeft kunnen winnen in huidige en vorige toernooi. Richard kan net zoals vorig jaar weer als finalist eindigen, hij zou zomaar 2 keer op rij kampioen kunnen worden.

Lars Raoul
Richard Lionel