Layla alsnog naar de Halve Finale EL, Lionel finalist van de CL

0

Gisteren hebben 2 mensen zich gelukkig mogen prijzen door het behalen van de volgende ronde in het toernooi. Leon moest spelen tegen Layla en Richard speelde tegen Lionel. Het waren 2 fantastische wedstrijden en tot de laatste minuut spannend.

Layla laat Leon zien hoe er gevoetbald moet worden. Zij wist Leon te verslaan met 1 – 3 door simpelweg de fouten van haar tegenstander af te straffen. Layla werd eerder nog uitgeschakeld door Chesney, maar doordat Daniel opgaf kreeg zij alsnog de kans om zich te plaatsen voor de halve finale. Door een lotingssysteem hebben diegene die nog verder wilden spelen in het toernooi een eerlijke kans gekregen om tegen Leon te mogen spelen. Leon raakte geïrriteerd en liet dat ook zeker zien.

Lionel wilde zijn revanche van heel veel wedstrijden. Niet alleen huidig toernooi kwam hij niet voorbij Richard. Maar ook vorig jaar werd hij verslagen door Richard. Dit keer niet, hij liet zien dat hij echt van Richard kon winnen. En dat deed hij door met 1 – 2 te winnen van Richard. Dit was een wedstrijd zo spannend tot aan de laatste minuut. Helaas voor Richard zit het toernooi er dus al op. Hij werd overigens kampioen van het toernooi van vorig jaar. Toen wist hij te winnen van Chesney met 3 – 1. Richard kan echter nog wel strijden voor een 3e plek in het Champions League toernooi.

EL Halve finales:

  • Melvin – Paul
  • Chesney – Layla

Geef een reactie