Melvin en Paul door naar Halve Finale EL

Wij zijn nog steeds bezig met 2 FIFA toernooien. Het gaat dan niet al te snel maar we komen er zeker. Ook voor het eerst volgende FIFA toernooi zal het anders lopen, sneller verlopen en met een klassement systeem. Huidig klassement zal dan ook niet worden meegenomen in het volgende toernooi. Lotingen zullen dan nog steeds totaal willekeurig zijn.


Melvin heeft verrassend veel moeite met Marjo

Na een lange en spannende wedstrijd tussen Melvin en Marjo werd het uiteindelijk 1 – 0 voor Melvin. Melvin die meerdere malen niet wist te scoren, en dat terwijl er heel veel kansen gecreëerd werden. Gelukkig voor Melvin heeft dit goed uitgepakt voor hem.

90. Minuten. volop spannend!

Paul en Jeffrey speelden een zeer aantrekkelijke wedstrijd, het kon beide kanten op gaan maar Paul trok de overwinning naar zich toe. 1 – 0 werd er gescoord na ruim 70 minuten te hebben gespeeld, Jeffrey kwam vaak heel gevaarlijk naar voren maar wist niet te scoren.

Wie zullen de Halve Finales nog meer bereiken?

Aanstaande zaterdag zal er ook weer voetbal live te zien zijn. Layla zal het tegen Chesney opnemen en Leon tegen Daniel. Beide statistieken vertellen wel wat over de spelers Daniel en Layla. Beide werden ze laatste maar wisten in de Play Offs wel te overtuigen door van sterkere tegenstanders te winnen. Daniel wist niet te scoren tegen Wesley en hield het 120 minuten 0 – 0 en won naar het nemen van strafschoppen. Layla wist heel knap te winnen tegen Patrick, Patrick die meerdere malen een voorsprong creëerde maar het niet wist te winnen.