Monsterzege voor Chesney In de Europa League

Het toernooi benadert eindelijk zijn einde, er zijn nog een paar wedstrijden te gaan maar het einde is in zicht. Het nieuwe doel is om de toekomstige toernooien in 1 dag af te werken.


Chesney 6 – 0 Layla

Maar liefst 6 doelpunten werden er gescoord tegen Layla. De vorige ontmoeting eindigde met  3 – 1, maar dit keer werd er niets bespaard. Layla maakt nog steeds kans op de 3e plek. Melvin en Paul moeten nog strijden. De verliezer van de andere halve finale mag zich opmaken tegen Layla. De winnaar van de Europa League finale mag spelen tegen de winnaar van de Champions League. De Super Cup zal dan ook plaats vinden na 6 november.

Nieuwe regel : Spelers hebben tot 6 november de kans om hun wedstrijden te spelen. Lukt dit niet dan wordt de wedstrijd verloren met 3 – 0. Kunnen beide spelers tot die tijd niet spelen dan maakt de andere verliezende halve finalist een kans in de finale. Mochten bijvoorbeeld Paul en Melvin niet kunnen spelen voor 6 november dan mag Layla toch door gaan in de finale. De 3e en 4e plek worden dan bepaald op de ranglijst, Melvin zal dan 3e zijn en Paul 4e. (dit is een voorbeeld).

De Champions League finale zal binnenkort doordeweeks worden gespeeld. Zal het Lionel nogmaals lukken om Richard aan de kant te zetten? Of verovert Richard voor de 2e keer op rij de Champions League ?