Richard behaalt toch de Finale CL, Raoul eruit.

0

Raoul gaf op het laatste moment aan niet mee te kunnen doen op zaterdag wanneer iedereen al aanwezig was op locatie. Hierdoor is er besloten vanuit de organisatie FIFA Toernooien dat hij permanent is uitgeschakeld en Richard het tegen Lars mag opnemen.

Richard versloeg Lars met 1 – 0 in een zeer spannende wedstrijd, hetzelfde geluk kreeg Richard toen hij speelde tegen Billy voor een plek in de halve finale. Alleen heeft hij dit keer voor de 2e keer sinds de toernooien zich geplaatst voor de finale. Vorig jaar was het eerste Champions League toernooi. Daarin deden zeker 12 mensen mee. Dit keer zijn dat er 20. Richard won overigens de finale tegen Chesney en mag het dit keer opnemen tegen Lionel. Lionel heeft al 3 keer eerder tegen Richard gespeeld. 2 van de 3 matches keer verloor hij, en de 3e wedstrijd in de halve finale wist hij te winnen met 2 – 1.

Omdat Raoul niet mee doet zou Lars meteen 3e zijn, maar hij heeft zelf aangegeven dat hij uit sportief belang toch een wedstrijd wilde spelen om de 3e plek. Billy, Jeffrey en RJ wilden het alle 3 opnemen tegen Lars maar het werd uiteindelijk RJ. Wedstrijd is zondag live te volgen op ons youtube kanaal.

Voor diegene die elke keer afzagen van hun wedstrijd en het keer op keer uitstelde. Zullen niet meer uitgenodigd worden voor een toekomstig toernooi. Zondag wordt er besproken wanneer de KNVB toernooi wordt gehouden. dus stay tuned!


FINALE CHAMPIONS LEAGUE


Lionel Richard

TROOST FINALE CHAMPIONS LEAGUE


Lars RJ

Geef een reactie