Details Eerste Zelda: Breath of the Wild DLC Bekendgemaakt

Breath of the Wild

Nintendo heeft de volledige details bekendgemaakt van het eerste DLC pakket die deze zomer uitkomt. Het bevat een nieuwe trial en een aantal nieuwe game-modes.

De nieuwe trial is het Trial of the Sword. Trial of the Sword is een uitdaging waarin je 45 kamers vol met vijanden moet verslaan. Als je de Trial weet te verslaan dan ontwaak je de ware kracht van het Master Sword. De damage zal dan altijd 60 zijn in plaats van 30.  Daarnaast is er ook de Hero Path Mode. Op de map kun je het pad zien dat je de afgelopen 200 uur hebt afgelegd (niet liegen, ik weet dat jullie minstens 200 uur in deze game hebben gestoken). Op deze manier kun je makkelijk bijhouden waar je zoal in de game bent geweest, en wat je nog zou kunnen verkennen.

De gme krijgt ook een Hard Mode. De Hard Mode maakt alle vijanden een level sterker. Ook herstellen vijanden hun levens, reden te meer om ze dus niet te laten leven (vooral de Lynels). Er worden ook vliegende platforms en schatkisten aan de lucht toegevoegd. Als laatste krijg je een Travel Medallion, waarmee je je eigen travel point kunt maken.

Ook voegt Nintendo nog twee armours en drie masters toe. de twee armours zijn gebaseerd op Tingle en de Phantoms. de drie maskers zijn: Majora’s Mask, Midna’s Helmet en Korok Mask. de Korok Mask trilt wanneer je in de buurt bent van een Korok Seed.

De eerste DLC lanceert deze zomer. De tweede DLC lanceert aan het einde van het jaar en bevat een nieuwe storyline, een nieuwe dungeon en nieuwe challenges.

Phantom Armour