E3 2017 Is Voor Het Eerst Open Voor Het Publiek

De Electronic Entertainment Expo, beter bekend als E3, zal dit jaar voor het eerst voor het publiek openen. Dat heeft de ESA gisteren aangekondigd via Gamespot. Voorheen was het evenement alleen maar open voor gamejournalisten en mensen die werkten in de industrie. Als je het evenement live wil bijwonen, dan kun  je 1 van de 15000 early bird tickets kopen op 13 februari.

Al jaren wordt er gevraagd om E3 voor het publiek te openen. De ESA had vorig jaar hiermee geexperimenteerd met het E3 Live event, dat gratis en open was voor het publiek. Dit evenement was zo’n groot succes dat volgens ESA’s senior VP Rich Taylor de volgende logische stap was om de fans uit te nodigen om naar E3 zelf te komen.

Met een normale ticket krijg je toegang tot de show vloer, panels en andere evenementen van de show. Het is niet bekend of je ook toegang krijgt tot de persconferenties. Een standaard ticket kost $250 ($150 als je een early bird ticket weet te scoren). Het is nog niet bekend waar je nog meer toegang toe krijgt.

Ook zijn er business passen beschikbaar. Die geven je toegang tot een business lounge, en andere voorkeuren.

E3 2017 vindt plaats van 13 tot en met 15 juni in het Loa Angeles convention center. Er zullen meer dan 200 exposanten aanwezig zijn

 

Tags: , ,