Eerste Gameplay footage Van Marvel vs Capcom Infinite Onthuld.

De eerste gameplay trailer voor Marvel vs Capcom: Infinite is gisteravond uitgekomen. In de trailer vechten Mega Man X en Ryu het uit met Iron Man en Captain Marvel.

De meest duidelijke verandering is het feit dat Marvel vs Capcom Infinite de eerste 2 vs 2 game in de series is, in plaats van de 3vs3 waar de serie bekend om staat. Dat brengt de gameplay dichterbij Tatsunoko vs Capcom.

Een andere verandering is dat je combos kunt chainen. je kunt je teamgenoot oproepen om langere combos te maken. Voorheen kwamen je teamleden het veld in met een aanval.

Assist Attacks, een ander kenmerk van de series waren ook niet te zien in de video. En launchers waren ook al niet te zien. Wel zijn de Wall bounces nog steeds aanwezig.

Tot slot Toonde de trailer de Infinity Stones. Ryu gebruikte tijdens het gevecht de Power Stone en  Captain Marvel gebruikte de Time Stone. Het is niet duidelijk wat de Power Stone precies doet, maar vermoedelijk versterkt het je aanvallen. Captain Marvel lijkt een speed boost te krijgen van de Time Stone. In de trailer is ook te zien hoe ze door Ryu heen teleporteert en hem flankeert met een combo.

Marvel Vs Capcom: Infinite komt in 2017 uit voor de PS4, Xbox One en de PC

bekijk hieronder de gameplay trailer