Japanse Gamer Speelt Pokemon Uit met Magikarp.

De Japanse twitter-gebruiker Nakano_Official heeft Pokemon Sun and Moon op een heel ongewone manier uitgespeeld. Hij heeft de game uitgespeeld met enkel een Magikarp.

Tijdens de game heeft Nakano, na het kiezen van zijn starter natuurlijk, de game met alleen zijn Magikarp uitgespeeld. Magikarp staat bekend als de zwakste Pokemon zowel in-game en erbuiten (die titel is eigenlijk voor wishiwashi) zijn evolutie Gyarados en zijn beruchte Splash aanval. Maar magikarp kan toch nog aanvallen met Tackle en Flail. En dat bleek genoeg te zijn om de game uit te spelen.

Maar omdat dat Normaal type aanvallen zijn geloofden niet iedereen dat Nakano de game wist uit te spelen. Normaal type aanvallen werken niet op Spook types. Maar als je PP op is gebruik je de move Struggle, een normaal type move die wel schade toebrengt aan spook types (en zichzelf).

Dus met behulp van Struggle, strategie en een heleboel potions en Items, wist Nakano_Official de game uiteindelijk uit te spelen met de Vis Pokemon. A legend was made.

P.s Ik weet dat ik laat ben maar mn oplader was kaduuk.

correctie de zwakste pokemon is niet Sunkern, maar Wishiwashi