Gaming news Recap Week 21: Tekken 7, Azure Striker Gunvolt en meer

We zijn nu eindelijk beland bij het gaming nieuws van week 21. Dat betekent dat vanaf volgende week al het nieuws weer actueel zal zijn. Week 21 bracht ons weer veel interessant gaming nieuws. we gaan het onder andere hebben over de recente leak van de nieuwe Mario x Rabbids game, Sonic Mania, Monster Hunter xx, Azure Striker Gunvolt, Tekken 7 en meer.


Sonic Mania Releasedatum Bekend


Sega heeft de prijs en de releasedatum van Sonic Mania bekendgemaakt. De game zal op 15 augustus uit komen voor de Playstation 4, Xbox One, PC en de Nintendo Switch. De game zal $20 kosten. de game kan gepre-ordered worden voor de Playstation 4, Xbox One en PC, terwijl Nintendo Switch eigenaren moeten wachten tot de game lanceert.

Sonic Mania zou oorspronkelijk uitkomen in de lente, maar werd  in maart door Sega uitgesteld.

Bekijk hieronder de pre-order trailer.


Far Cry 5 Zal Zich Afspelen In Montana


In een aantal korte teasers van Far Cry 5, wordt onthuld dat de game zich af zal spelen in de Amerikaanse staat Montana. Het volledige verhaal van de Game werd op 26 mei onthuld door Ubisoft.. Bekijk de teasers hieronder om alvast een klein beetje sfeer te proeven.

Bron: Fok.nl


Azure Striker Gunvolt Games Komen Naar de Nintendo Switch


Inti Creates Azure Striker Gunvolt: Striker Pack komt in Augustus naar de Nintendo Switch. De Striker Pack bevat beide Azure Striker Gunvolt games, die oorspronkelijk uitkwamen voor de Nintendo 3DS. De ports maken gebruik van HD Rumble, bevatten alle DLC en heeft een framerate van 60 FPS.

De Pack zal op 31 Augustus uitkomen.


Mario + Rabbids: Kingdom Battle Gelekt


Het lijkt erop dat de Mario x Rabbids crossover geen gerucht meer is. Er is namelijk een afbeelding gelekt van de game. Comicbook.com heeft de echtheid van de afbeeldingen weten te bevestigen via hun bronnen bij Ubisoft.

Mario + Rabbids: Kingdom Battle zal debuteren op E3 volgende week. Meer info over de game zal daar onthuld worden (zoals hoe ze in godsnaam op dit idee kwamen voor deze crossover).

Mario + rabbids: Kingdom Battle


Red Dead Redemption 2 Uitgesteld Naar 2018


Het Lijkt erop dat we nog wat langer moeten wachten op Red Dead Redemption 2. Rockstar heeft de game namelijk uitgesteld tot de lente van 2018. Dat is wel jammer om te horen, maar dat kan alleen maar betekenen dat de game nog beter zal worden.

Red Dead Redemption 2 komt uit voor de Playsation 4 en Xbox One.


Titanfall 2 Monarch’s Reign DLC Trailer Onthuld


EA heeft een nieuwe gameplay trailer uitgebracht van de Monarch’s Reign DLC van Titanfall 2. In de DLC komt de Monarch aan Bod en keert de Relicmap uit de eerste game terug.

De Monarch’s Reign DLC is geheel gratis en is sinds 30 mei beschikbaar.

bekijk hieronder de trailer.


Meer Footage van Tekken 7


Bandai Namco heeft vlak voordat de console versie van Tekken 7 uitkwam nog een vette gameplaytrailer uitgebracht. Net als de vorige tekken game kwam de arcade versie ruim een jaar voor de console port uit. Maar terug naar de trailer.

De trailer toont een aantal combos en rage arts van Kuma, Josie Rizal, Ling Xiaoyu, Claudio Serafino, Paul Phoenix, Panda en Shaheen.

Tekken 7is sinds 2 juni uit op de Playstation 4, Xbox One en de PC.

Bekijk hieronder de trailer.


Monster Hunter XX Komt Naar de Nintendo Switch


Monster Hunter XX komt naar de Nintendo Switch. Dat heeft capcom onthuld via de officiele Monster Hunter Twitter. Een dag na de onthulling heeft Capcom zoals beloofd een trailer en meer info onthuld over de port.

De Switch-versie is opgeschaald naar 1080P en ziet er daardoor uiteraard een stuk scherper uit. De game kent crossplay met de 3DS-versie en save files zijn over te zetten van de 3DS-versie naar de Switch-versie. In Japan lanceert de game op 25 augustus. Ook komt er een bundel met een Nintendo Switch met speciale Dock en de game.

Het is nog niet bekend of er ook een westerse versie uit zal komen.

Bekijk hieronder de trailer.