Gaming News Recap Week 29 en 30, Anthem, Pokemon Go, Tekken 7 en Meer

Anthem Bioware

Oh man, ik begin steeds minder actief te worden. Ik zweer dat ik vanaf vandaag week iedere week zal updaten. Er is de afgelopen zeven weken weer een hoop gebeurd, dus ik heb meer dan genoeg om in te halen. Week 29 en 30 bracht ons weer veel gaming nieuws. Zo werden er onder andere nieuwe characters onthuld voor Dragonball Fighter Z en Tekken 7, kwam er een nieuwe trailer uit voor Kingdom Hearts III, en haalde Bioware een leuke marketingstunt uit voor hun game Anthem. On to the recap.


Trunks, Piccolo en Krillin in Dragonball FighterZ


Future Trunks, Piccolo en Krillin zijn onthuld voor Dragonball FighterZ. Trunks werd al eerder aangekondigd, maar werd pas officieel onthuld tijdens EVO 2017. Piccolo en Krillin werden onthuld via V-Jump Magazine.

Dragonball FighterZ komt in februari 2018 uit voor PC, Playstation 4en Xbox One.

Bekijk hieronder de trailer van Trunks.


Shadow Warrior tijdelijk Gratis Bij Humble Bundle


Humble Bundle gaf tijdelijk Shadow Warrior: Special Edition gratis weg. De game kwam oorspronkelijk uit in 1997 en werd in 2013 gereboot. Het origineel is tegenwoordig al gratis te spelen via GOG en Steam. En nu was ook de reboot (tijdelijk) gratis te spelen. Klik hier voor de game.


Overwatch: Game of the Year Edition Komt Naar de Winkels


Blizzard heeft een Game of the Year-editie uitgebracht van de arena-shooter Overwatch voor de PC, Xbox One en Playstation 4.

Naast alle uitgekomen characters, maps en features bevat  Overwatch: Game of the Year Edition nogallerlei extra features, zoals:

  • 10 Bonus Overwatch Loot Boxes: elk van de deze boxes hebben random items in zich om het uiterlijk van je personage aan te passen. Denk aan skins, emotes, victory poses, voice lines, sprays, highlight intros of credits die je kunt gebruiken om items te kopen.
  • Overwatch Origins Skins
  • Diablo III Mercy’s Wings
  • World of Warcraft Baby Winston Pet
  • Heroes of the Storm Tracer Hero
  • StarCraft II In-game Portraits
  • Hearthstone Card Back

Vanaf 28 juli is de Overwatch: Game of the Year Edition te koop.

Overwatch - Goty Edition pc cover (Foto: Blizzard)


Runescape Komt Naar Mobiel


Jages heef aangekondigd dat Runescape en Old School Runescape naar tablets en smartphones toe zullen komen.

Je kunt de games zowel op pc als op mobiel spelen met hetzelfde personage in dezelfde wereld. Je kunt eenvoudig switchen tussen mobiel en PC door simpelweg in te loggen op een ander platform.

Old School Runescape komt deze winter uit op mobile platforms, terwijl Runescape iets later uit zal komen.

Old School Runescape op mobiel (Foto: Jagex)


Fatal Fury’s Geese Howard Komt Naar Tekken 7


Geese Howard van Fatal Fury komt naar Tekken 7. De character werd officieel onthuld in een trailer tijdens EVO 2017. Geese Howard is beter bekend als de eindbaas voor Andy en Terry Bogard uit de King of Fighters reeks. Geese Howard komt in de winter van dit jaar uit.

bekijk hieronder de trailer.


Technische Problemen Tijdens Pokemon Go Festival


Het Pokemon Go Anniversary Event in Chicago is door technische problemen in het honderd gelopen. De opkomst voor het evenement was te groot, waardoor de servers overbelast raakten en mensen niet in konden loggen.

Niantic, de ontwikkelaar van de app, verschuldigt zich voor de netwerkproblemen en bood als compensatie een gratis Lugia aan en Pokecoins ter waarde van 100 dollar.

Ook heeft Niantic besloten om de Europese Pokemon Go evenementen uit te stellen.

 

Technische problemen bij Pokémon Go festival


BioWare Bouwt Graandoolhof ter Promotie van Anthem


Bioware heeft een hele vette marketingstunt uitgehaald ter promotie van hun nieuweste IP Anthem. Ze hebben namelijk een graandoolhof laten maken in de vorm van een exo-suit uit Anthem.

Anthem werd voor het eerst onthuld tijdens EA Play in juni dit jaar. Daarna werd tijdens E3 2017 de eerste gameplay footage onthuld.

Anthem komt eind volgend jaar uit voor PC, Xbox One en de Playstation 4.


Square Enix Brengt Twee Nieuwe Kingdom Hearts III Trailers uit


Tijdens D23 Expo 2017 heeft Square Enix twee nieuwe trailers voor Kingdom Hearts III getoond. Aan het einde van de eerste trailer wordt ook bekendgemaakt dat de game in 2018 uitkomt.

In de trailer laten ze een nieuwe wereld zien die gebaseerd is op de wereld van Toy Story. Woody, Buzz Lightyear, Hamm, Rex en Sarge vormen een alliance met Sora, Donald en Goofy om erachter te komen waarom Andy en al het andere speelgoed zijn verdwenen, en waarom er Heartless zijn verschenen in hun wereld.

Bekijk hieronder de trailers.