Gaming News Recap Week 14: PES, Jak and Daxter Catwoman en Meer

Jak And Daxter PS4

Zoals beloofd is vandaag de nieuwe recap van week 14. Deze week was er vrij veel gaming nieuws, maar ik kan niet over alles schrijven. Deze week hebben we meer nieuws over Breath of the Wild, Injustice 2, Jak and Daxter en Pokemon Sun and Moon.


Aonuma: Open Wereld Wordt de Nieuwe Standaard voor Zelda


Eiji Aonuma, de maker van de Zelda series, heeft in een Interview met Famitsu laten weten dat de Open World speelstijl van Breath of the Wild de nieuwe norm wordt voor toekomstige Zelda games. Breath of The Wild is de eerste volledige open world game in de Zelda series. De andere Zelda spellen waren redelijk lineair, met name de recente 3d zelda games.

Of dit vaststaat is nog niet bekend. Aonuma zei na de release van Skyward Sword dat Motion controls de standaard zou worden. Gelukkig is dat niet het geval. Laten we hopen dat de wapenduurzaamheid niet tot de norm zal behoren.


Emulators Niet Meer Beschikbaar op Windows Store


Microsoft heeft alle emulators uit de Windows Store verwijderd. Dus vanaf nu zul je je emulators van google moeten halen. De Nesbox, een emulator waarmee je Nintendo en Sega games kan spelen met een Xbox One controller is ook verwijderd uit de store.

Het is niet bekend waarom Microsoft emulators verbant. Maar aangezien emulators vaak worden gebruikt om games te piraten is dit de waarschijnlijke reden.


Jak and Daxter Serie Komt Naar PS4


Nadat de Crash Bandicoot trilogie uitkwam voor de PS4 heeft Naughty Dog nu bevestigd dat de Jak And Daxter serie (min The Lost Frontier) allemaal uitkomen voor de Playstation 4.

Alle games krijgen een mooie HD touch up, trophies en ook nog eens de mogelijkheid voor Shareplay, Remote Play en Activity Feeds.

Bekijk hieronder de trailer (met Daxters breakdance skills) in volle glorie.


Naruto: Ultimate Ninja Storm Trilogy Aangekondigd


De Weekly Jump Magazine heeft Naruto Ultimate Ninja Storm Trilogy aangekondigd voor de PS4. De game komt 27 juli uit in Japan. Er is verder nog geen informatie bekend over de game zelf.


Catwoman Komt Naar Injustice 2


Selina Kyle, beter bekend als Catwoman, komt naar injustice 2. Dat heeft Netherrealm Studios onthuld door middel van een gameplaytrailer. In de trailer toont ze haar vechtkunsten tegen Batman, Harley Quinn en  Poison Ivy.

Injustice 2 komt 16 mei uit voor de PS4 en Xbox One.

Bekijk hieronder de trailer.


Nieuwe Shattered Alliances Trailer is Uit


Warner Bros en Netherrealm Studios hebben een nieuwe trailer uitgebracht van de Shattered Alliances series van Injustice 2.

Deze alliance bestaat echter uit criminelen en staat bekend als The Society. The Society wordt geleid door Gorilla Grodd en bestaat uit Grodd, Bane, Cheetah, Catwoman, Deadshot, Captain Cold, Scarecrow en anderen. The Society probeert de macht te grijpen na de nederlaag van Superman in de vorige game.

Bekijk hieronder de trailer.


Maradona Klaagt PES Aan


Maradona is van plan om Konami aan te klagen. Volgens de voetballer heeft het gamebedrijf in hun game Pro Evolution Soccor 2017 namelijk onrechtmatig gebruik gemaakt van zijn beeltenis. Natuurlijk was hij hier niet tevreden over en heeft hij zijn advocaat ingeschakeld.

Op zijn Facebook-pagina laat Maradona weten, “Ik hoorde gisteren dat het Japanse bedrijf Konami mijn beeltenis gebruikt voor hun game PES 2017. Mijn advocaat Matias Morla zal passende stappen nemen inzake rechtsvervolging. Hopelijk is dit niet een of andere vorm van oplichting…”


Nintendo Onthult Mythische Pokemon Marshadow


En last but not least hebben we een nieuwtje op het Pokemon front. Nintendo heeft een nieuwe mythische Pokemon onthuld. De pokemon heet Marshadow en is een Vecht/Spook type met de technician vaardigheid. Net als alle mythische pokemon heeft ook Marshadow een unieke aanval genaamd Spectral Thief.

Marshadow’s bestaan is al een tijdje bekend dankzij dataminers, maar nu is hij officieel onthuld. Hoe je Marshadow vrij kunt spelen wordt volgende week onthuld.