Gaming News Recap Week 18, Darksiders 3, Bob Ross in SMITE, Nintendo Playstation En Meer

Ik weet het, ik weet het ik ben alweer te laat, en ik was zo goed bezig. Maar genoeg gepraat, het is weer tijd voor een recap. Deze week hebben we het onder andere over Darksiders 3, SMITE, Razer, Overwatch en een Nintendo Playstation.


Eerste Gameplaybeelden Darksiders 3 Onthuld


De eerste gameplay beelden van Darksiders 3 zijn donderdag onthuld door IGN. In de pre alpha footage is te zien hoe Fury een flink pak slaag uitdeelt met haar zweep.

Darksiders 3 speelt zich af na het origineel en gelijktijdig met het tweede deel. Het personage War zit gevangen in de Charred Council, terwijl de protagonist Fury naar de aarde wordt gestuurd om de zeven doodzonden te verslaan.

Darksiders 3  verschijnt in 2018 voor de pc, Xbox One en PlayStation 4.


2B Kostuum Verschijnt in Gravity Rush 2


Gravity Rush 2 heeft een DLC kostuums erbij gekregen. Dit kostuum pack is gebaseerd op de hit game Nier: Automata. De kostuums zijn gebaseerd op de hoofdpersoon 2B’s outfits en komen in twee varianten (met en zonder visor.)

De DLC pack is gratis te downloaden via de Playstation Store. Als 2B’s outfit niet bevalt, dan kun je altijd nog gratis het Dark Angel kostuum downloaden.


Overwatch Heeft al 1 Miljard Binnengehaald


Het is niet te ontkennen dat Overwatch een enorm succes is. De game kreeg lovende kritieken van spelers en de critici. Ook is het geen verassing dat de game financieel succesvol is. Hoe succesvol ? Nou volgens Activision Blizzard heeft de game al meer dan 1 miljard dollar opgebracht.

Overwatch is de achtste franchise van Blizzard met een omzet van 1 miljard. Nog indrukwekkender is het feit dat Overwatch dit binnen een jaar voor elkaar wist te krijgen, waarmee het ook Blizzards snelst groeiende franchise ooit is.

Overwatch populariteit blijft ook groeien. Blizzard meldde een week geleden dat er meer dan 30 miljoen geregistreerde spelers zijn op pc, PlayStation 4 en Xbox One.


Razer Kondigt Draadloze Gaming Muis Aan


Razer heft vorige week een nieuwe gaming muis aangekondigd voor de echte pro gamers. De Lancehead-muis is draadloos, maar presteert volgens Razer even goed als een bedrade muis. De Muis bevat Adaptive Frequency Technology, dat betekent dat de muis van kanaal verandert als er storingen worden ontdekt. Dit maakt de Lancehead veel sneller dan andere draadloze muizen, omdat de muis van kanaal wisselt zonder lag en gebruikmaakt van een optische sensor.

Ik game niet eens op de PC en zelfs ik wil nu dit ding hebben.

De Lancehead komt in juni uit in de VS voor $139,99. De Tournament Edition zal $79,99 kosten.


Bob Ross Komt Naar Smite


Ja dat lees je goed. Kunstschilder Bob Ross, bekend van The Joy of Painting, komt naar de MOBA game Smite. Bob Ross wordt een skin voor de character, Sylvanus , waarbij er genoeg blije boompjes en blije wolkjes voorbij zullen komen.

De skin is onderdeel van de Bob Ross bundle, waarbij spelers naast de skin ook een loading frame, jump stamp en achtergrond krijgen. De bundel zal te koop zijn voor 700 gems, of voor 10 dollar. De bundel kwam 9 mei uit voor pc en mac, de console-versie volgt op 16 mei.

bekijk het volledige verhaal op Polygon.


Zelda Cluedo Bordspel Aangekondigd


Er komt een Zelda versie uit van Cluedo. Het bordspel is officieel gelicenseerd door Nintendo, en gemaakt door USApoly. De game zal vanaf 30 juni beschikbaar zijn in Merchoid en andere retailers. Zelda Cluedo heeft ongeveer dezelfde structuur als Cluedo. Het enige verschil is dat je uit moet vinden hoe je Ganondorf moet verslaan.

In Zelda Cluedo moet je in plaats van een moord oplossen, uitvinden wie de kracht heeft om Ganondorf te verslaan, waar zijn hol is, en wat voor wapen hem zal verslaan. De game bevat zes personages, (Link, Zelda, Impa, Nabooru, Rauru, en Darunia), zes wapens (Master Sword, Megaton Hammer, Fairy Bow, Hookshot, Boomerang, en Bombchu) 16 boss encounter cards, twee dobbelstenen een custom game board, score pad en een mysterie envelop.

Zelda Cluedo komt 30 juni uit op Merchoid en zal $44,99 kosten.


Resident Evil Code Veronica Komt naar PS4


Capcom heeft donderdag aangekondigd dat Resident Evil Code Veronica uitkomt voor de Playstation 4.

Volgens de tweet komt de game 9 mei uit in de VS en 10 mei in Europa.


Nintendo Playstation Prototype Is Functioneel


we eindigen de recap met iets cools. De console modder Ben Heckendorn heeft een functionerende prototype gemaakt van een Nintendo Playstation.

De Nintendo Playstation zou oorspronkelijk een CD Rom versie van de Super Nintendo. De console werd gemaakt in samenwerking met Sony en werd in 1991 onthuld op de Consumer Electronics Show. Nintendo stopte uiteindelijk de samenwerking en kondigde op datzelfde evenement een samenwerking aan met Philips (een grote fout), een samenwerking dat leidde tot de verschrikkelijke Philips CD-I. De Nintendo Playstations werden uiteindelijk vernietigd en Sony bracht uiteindelijk in 1994 de Sony Playstation uit. 1 prototype bestond echter nog en Heckendorn heeft hem aan de praat gekregen.

Bekijk hieronder de video.