Gerucht: Nintendo Lanceert Dit Jaar een SNES Mini

Snes Mini

Ik houd niet zo van speculeren over consoles en games, maar dit gerucht leek me wel interessant. Een bron die dicht bij Nintendo staat beweert dat het bedrijf werkt aan een SNES Mini. Het gerucht gaat dat de SNES Mini dit jaar nog uit zal komen.

Als dit waar is, dan zou het verklaren waarom Nintendo is gestopt met de productie van de NES Classic Mini ondanks de enorme vraag.

Nintendo bevestigde vorige week dat de NES classic mini maar een beperkte oplage zou hebben. Het bedrijf dacht maar een paar consoles te verkopen voor de kerst. Maar de microconsole bleek ontzettend populair en vangt ontzettend hoge prijzen op Ebay sinds de productie is gestopt.

Het zou wel geweldig zijn als de geruchten waar zouden zijn. De Super Nintendo had een geweldige line up. Games zoals: The Legend of Zelda: A Link to the Past, de Donkey Kong Country series, Super Metroid, Super Mario World en Chrono Trigger zijn de echte classics.

Maar laten we niet te ver op de feiten vooruit lopen. Er is nog steeds niks bevestigd. En ook Nintendo had natuurlijk geen commentaar hierover.

Bron: Eurogamer