Silvally, Kommo-o en meer evolutie in Pokemon Sun and Moon.

0

De nieuwe Pokemon Sun and Moon trailer. Deze trailer onthult nieuwe evoluties en Alola Forms.

De eerste evolutie is Silvally. Silvally is de evolutie van Type: Null en is net als Type: Null een Normaal type. Silvally’s vaardigheid is RKS System, een vaardigheid waardoor hij van type verandert als hij bepaalde items vasthoudt. Silvally heeft ook een unieke aanval, Multi Attack.

De evoluties van Jangmo-o zijn Hakamo-o en Kommo-o. Beide Pokemon zijn Draak en Vecht types en hebben de vaardigheden Bulletproof en Soundproof. Kommo-o’s unieke aanval is Changing Scales, een sterke aanval dat Kommo-o s verdediging verzwakt.

Bounsweets evoluties zijn Steenee, een Gras type met de vaardigheden Leaf Guard en Oblivious, en Tsareena, een Gras type met de vaardigheden Leaf Guard en de nieuwe Queenly Majesty. Queenly Majesty zorgt ervoor dat Pokemon geen snelle aanvallen kunnen gebruiken. Tsareena heeft ook een unieke aanval, Trop Kick.

Cutiefly’s evolutie heet Ribombee en is net als Cutiefly een Insect en Feetype. Ribombees vaardigheden zijn Honey Gather en Shield Dust.

De trailer onthulde ook de Alola Forms van Grimer en Muk. Alolan Grimer en Muk zijn allebei Gif en Duister types met de vaardigheden Poison Touch en Gluttony.

Tot slot zijn er nog de nieuwe Trainers Olivia, de Kahuna van Akola Island, en Ilima, een Trial Captain die specialiseert in Normaal type Pokemon.

Bekijk hieronder de trailer.

Geef een reactie