Mekazoo Lanceert op 15 November

Na 4 jaar hard werken heeft indie developer Good Mood Creators dan eindelijk een releasedatum aangekondigd voor Mekazoo. De game zal lanceren op 15 november.

De onthulling werd gedaan via een nieuwe trailer op de Playstation blog, samen met nieuwe gameplay en een deel van de soundtrack.

In de blogpost vertelt Mark Naborczyk van Good Mood Creators dat de game op 15 uit zal komen. Maar was er niet duidelijk over of dat alleen zou gelden voor de PS4, of ook voor andere console versies en de PC.

De blogpost onthulde ook hoe het platformen werkt, waarom er vijf verschillende dieren zijn, wat hun speciale vaardigheden zijn, en hoe lang de game zelf zal duren. (tussen 10 en 15 uur)

Er zijn ook beloningen en geheime levels om te unlocken, samen met nieuwe kostuums voor de dieren. En er is zelfs een co-op mode, net als de oude Sonic The Hedgehog games. Je kunt in de trailer zien hoe de dieren en het platformen samenkomt

Elk dier heeft zijn eigen unieke vaardigheid. Zo kan het gordeldier zich oprollen tot een bal en een boost charge gebruiken, de kikker kan van de muren afspringen en met zn tong voorwerpen vastpakken en kan de wallaby superhoog springen. Voor ieder wat wils dus.

Mekazoo zal op 15 november uitkomen en ik kan zelf niet wachten om de game te spelen!

Meer informatie over de game is te vinden op hun website

Bekijk hieronder de launch trailer.