Mighty No 9 Backers missen hun Rewards

Het is geen geheim dat de Kickstarter game Mighty No 9 een complete ramp was. Van problemen op Comcepts forums, meerdere delays, de belachelijke trailer van Deep Silver, tot aan de lancering van de game. De campagne was zo rampzalig dat zelfs de Officiele Sonic the Hedgehog twitter account Comcept in de zeik nam.

En nu bijna zes maanden na de lancering Mighty No 9 blijkt dat een aantal backers hun backer rewards nog steeds niet hebben ontvangen. Reddit poster Skaarg maakte dit vandaag bekend in een thread in de /r/games subreddit.

het was de bedoeling dat Mighty No 9 de spirituele opvolger zou worden van de geliefde Mega Man franchise. Het project bracht bijna 4 miljoen dollar op, ruim 4 keer meer dan hun vraagprijs van 900000 dollar. Ondanks dit feit zaten de games vol met bugs en glitches, en zag het er grafisch heel matig uit.

Het crowdfunding platform zit altijd vol met risico’s, en het is jammer dat zo een veelbelovende Kickstarter zo erg de mist in is gegaan. Hopelijk krijgen de backers alsnog hun beloningen en loopt het alsnog goed af.