Een nieuwe Pokemon Sun & Moon trailer is uitgebracht.

Een nieuwe trailer van Pokemon Sun & moon is zojuist onthuld. De trailer onthult een aantal nieuwe pokemon en nieuwe aanvallen.

de eerste pokemon die de trailer onthult heet Tapu Koko. Tapu Koko is een Elektrisch/Fee type. Tapukoko heeft een nieuwe vaardigheid genaamd, Elec maker. Elec maker verandert het veld in een elektrisch terrein.

De tweede pokemon is Charjabug, een Insect/Elektrisch type en de evolutie van Grubbin. Charjabugs vaardigheid is de nieuwe Battery. Battery versterkt de speciale aanvallen van je teamgenoten.

De derde pokemon is Vikavolt, Insect/Elektrisch type en de evolutie van Charjabug. Vikavolts vaardigheid is Levitate, wat hem immuun maakt tegen grond aanvallen.

de vierde pokemon is Drampa, een Normaal/Draak type die lijkt op een hele oude draak. Drampas vaardigheden zijn Sap Sipper en de nieuwe vaardigheid Berserk. Berserk versterkt de pokemons speciale aanvallen als zn hp minder dan 50 procent is.

De vijfde pokemon heet Bruxish, een Water/Psychisch pokemon. Bruxish vaardigheden zijn Strong Jaw en de nieuwe Dazzling. Dazzling zorgt ervoor dat pokemon geen aanvallen zoals Extreme speed en Sucker Punch kunnen gebruiken.

de zesde pokemon is Cutiefly, een Insect/Fee type gebaseerd op een bijenvlieg. Cutiefly heeft de vaardigheden Honey Gather en Shield Dust.

En tot slot is er Togedamaru, een Elektrisch/Staal type met de vaardigheden Iron Barbs en Lightning Rod

bekijk hieronder de nieuwe trailer