The Legend of Zelda: Breath of the Wild Krijgt Expansion Pass

the legend of zelda: breath of the wild expansion pass dlc

The Legend of Zelda: Breath of The Wild krijgt voor het eerst DLC. Dat heeft Nintendo vandaag aangekondigd via hun website. de Expansion Pass is direct na de lancering beschikbaar en zal €19,99 kosten.

De eerste DLC pack bevat de Cave of Trials-uitdaging, een hard-mode en een nieuwe feature voor de in-game plattegrond. Deze pack komt uit in de zomer. De tweede DLC pack komt later dit jaar rond de feestdagen uit. Dit pakket bevat een nieuwe dungeon, een nieuw verhaallijn en nieuwe uitdagingen.

Meteen na het kopen van de Expansion Pass, verschijnen er drie schatkisten in het Great Plateau. De eerste schatkist bevat een nintendo shirt dat link kan dragen tijdens de game. De andere twee schatkisten bevatten ‘waardevolle voorwerpen’. De Expansion Pass is beschikbaar voor zowel de Nintendo Switch- als de Wii U-versie van de game. Ook zijn de passen niet apart verkrijgbaar.

Bekijk hieronder Aonuma’s aankondiging van de Expansion Pass.

The Legend of Zelda: Breath of the Wild verschijnt op 3 maart voor de Nintendo Switch en Wii U, in winkels en de Nintendo eShop.