Ontevredenheid Over No Man’s Sky’s Special Explorer Edition

Meer slecht nieuws op het No Man’s Sky front. Na de rampzalige launch van de game, dat zoveel negatieve kritieken kreeg dat de subreddit van de game moest worden afgesloten, zijn er nu ook problemen met de Special Explorer Edition van het spel.

De Special Exlorer Edition van No Man’s Sky is deze week aangekomen bij de kopers. Ruim vijf maanden na de launch van de game. De Explorers Edition belooft de klanten O.A. : een handgeschilderd ruimteschip van gegoten metaal schaal 1:35, een houder voor het schip, stickers, een ruimtepen, en een achtergrond voor je schip.

Net als de game zelf blijkt dit te mooi om waar te zijn. het probleem zit vooral in  het ruimteschip. Het is met de hand geschilderd, maar het is vrij slecht gedaan. Shacknews heeft een aantal foto’s die laten zien dat de schepen een aantal fouten bevatten. Zo bevatten de schepen krassen, vingerafdrukken en is de houder ook niet geverfd. Ook Klagen veel gamers dat hun schip beschadigd binnen is gekomen.

De rest  werkt gelukkig wel. De ruimte-pen schrijft inderdaad ook ondersteboven, de stickers plakken en het speldje prikt. Alles bij elkaar kost de Special Explorer Edition 150 dollar. Dus het feit dat er zoveel mis is met het product is heel jammer. Iam8bit, de uitgever van de Special Explorer Edition biedt vervangingen aan ontevreden klanten.

Gelukkig zijn er ook tevreden klanten. Het is ze ook hartelijk gegund.

Bekijk hieronder de unboxing video.