Nieuwe Pokemon Sun & Moon trailer onthult Team Skull, meer Alolan Forms en meer Pokemon

Na de CoroCoro lek van dinsdag op serebii.net is dan nu eindelijk een nieuwe trailer uitgebracht van Pokemon Sun & Moon. De trailer onthult een aantal nieuwe Pokemon (die ook al te zien waren is de CoroCoro lek), nieuwe Alolan Forms en de nieuwe slechteriken van de Alola regio.

De eerste nieuwe Pokemon in de Pokemon Sun & Moon trailer die wordt onthuld is Wishiwashi, een water type. Wishiwashi heeft de nieuwe vaardigheid Schooling, waardoor hij een grotere School Form aan kan nemen als hij een bepaald level bereikt.

De tweede Pokemon is Pyukumuku, een water type gebaseerd op een zeekomkommer. Pyukumuku’s vaardigheid is de nieuwe Innards Out. Innards out brengt het gelijke aantal schade toe dat Pyukumuku ontving vlak voordat hij flauwvalt.

De laatste nieuwe Pokemon is Morelull, een Gras en Fee type gebaseerd op een paddestoel. Morelull heeft de vaardigheden Illuminate of Effect Spore.

Een aantal pokemon die niet in de trailer voorkwamen maar wel in de CoroCoro lek te zien waren, Sunabaa, Shirodesuna en Nuikoguma. Sunabaa en shirodesuna zijn allebei Grond en Spook pokemon en zijn gebaseerd op zandkastelen. Nuikoguma is de pre-evolutie van Bewear. Nuikoguma is net als Bewear een normaal en vecht type.

Het tweede deel van de trailer onthult het nieuwe criminele team van de Alola regio, Team Skull. Het ontwerp van Team Skull is gebaseerd op Punk cultuur en heeft ook veel weg van de japanse Yankii cultuur. De leiders heten Guzma (de jongen ) en Plumeria (het meisje)

Tot slot zijn er nog de nieuwe Alolan Forms van Meowth, Raichu en Marowak.

Meowth’s nieuwe vorm is een duister type en heeft als vaardigheid Pickup en Technician. Raichu’s nieuwe vorm is een Elektrisch en Psychisch type en heeft de nieuwe vaardigheid Surge Surfer. Surge Surfer verdubbelt de snelheid van de pokemon als de aanval Electric Terrain actief is. En tot slot, Marowak’s nieuwe vorm is een vuur en spook type met de vaardigheden Cursed Body en Lightning Rod.

Pokemon Sun & Moon komen op 18 november naar de Nintendo 3ds

Bekijk hieronder de nieuwe trailer.