Nieuwe Pokemon Trailer Onthult 4 Nieuwe Pokemon

The official Pokemon channel heeft zojuist een nieuwe Pokemon Sun & Moon trailer uitgebracht.

De trailer onthult vier nieuwe Pokemon voor Pokemon Sun & Moon.

De eerste heet Crabrawler en is een vechttype gebaseerd op een krab. Crabrawler’s vaardigheden zijn Hyper Cutter/Iron Fist

De tweede is Sandygast. Sandygast is een Spook/grond type en is gebaseerd op een zandkasteel. Sandygast’s vaardigheid is Water Compaction. Water Compaction verhoogt Sandygast’s verdediging als het wordt geraakt door een water aanval.

De derde is Sandygast’s evolutie, Palossand, ook een Spook/Grond type. Palossand’s vaardigheden zijn hetzelfde als die van Sandygast.

En tot slot is er nog Stufful, de pre-evolutie van Bewear. Stufful heeft de vaardigheden Fluffy/Klutz en is een Normaal/Vechttype

Sandigast, Palossand en Stufful werden al eerder onthuld door een gelekte kopie van de Japanse CoroCoro Magazine.  Maar zijn nu eindelijk officieel onthuld in deze trailer met hun Engelse namen.

Eerder deze week werd er ook al een nieuwe Pokemon onthuld op het Duitse Gamescon evenement. Hij heet Tortunator en is een Vuur/Draaktype met de vaardigheid Shell Armor.

Tortunator heeft ook de nieuwe aanval Shell Trap, waardoor de tegenstander geraakt wordt door een explosie als hij Tortunator tijdens de dezelfde beurt aanvalt.

bekijk hieronder de trailers.