Nieuwe Pokemon Sun and Moon Trailer Onthult Version Exclusives

0

Er is zojuist een nieuwe Pokemon Sun and moon trailer uitgekomen. De trailer onthult nieuwe version exclusive Pokemon, en een aantal nieuwe features.

De eerste Pokemon die werd onthuld is Passimian, een vechttype die gebaseerd is op een footballspeler. Passimians vaardigheid is de nieuwe Receiver. Met receiver neemt de pokemon de vaardigheid van zijn partner over als hij niet meer kan vechten. Passimian verschijnt alleen in Pokemon Sun

De tweede Pokemon is Oranguru, een normaal/psychisch type die lijkt op een Oerang Oetan. Oranguru’s vaardigheden zijn Inner Focus en Telepathy. Oranguru heeft een unieke aanval Instruct, waarmee hij zijn partner instructies kan geven over welke aanval hij moet gebruiken. Oranguru verschijnt alleen in Pokemon Moon.

De laatste Pokemon is de Rockruff evolutie, Lycanroc. De vorm van Rockruff evolutie hangt af van de versie. Lycanroc neemt de Midday From aan in Pokemon Sun en heeft de vaardigheden Keen Eye en Sand Rush. In Pokemon Moon neem Lycanroc de Midnight Form aan. Zijn vaardigheden in de Midnight Form zijn Keen Eye en Vital Spirit. Beide vormen zijn rotstypes.

Het tweede deel van de trailer laat zien dat je personage compleet kunt aanpassen. Alles van je kleding tot je haarstijl is aan te passen.

Ook is er een nieuwe feature genaamd: Pokemon Refresh. In deze mini game kun je je pokemon kammen en hun vacht onderhouden.

En tot slot zijn er nog de nieuwe Z-moves voor Pikachu en Eevee. Pikachu’s Z-move is de Catastropika waarbij pikachu verandert in een bal van elektriciteit en zich rechtsteeks naar de vijand lanceert. Eevee’s Z-move is Extreme Evoboost, een status move dat al zijn stats met twee niveaus verhoogt.

volgens serebii.net is de volgende update op 4 oktober

Pokemon Sun and Moon komt op 18 november uit voor de Nintendo 3DS

Bekijk hieronder de nieuwe trailer

Geef een reactie