Een Rampzalige Launch voor No Man’s Sky Pc Port

De Pc-versie van Hello Games No Man’s sky is niet bepaald gladjes verlopen. De port blijkt vol met bugs te zitten.

Dit blijkt uit de recensies van steam. Gebruikers rapporteren allerlei problemen. De meest voorkomende problemen zijn game crashes en witte schermen. Een groot aantal spelers rapporteert zelfs dat ze het spel niet eens opgestart krijgen. Daarnaast melden ook bekende streamers als ACG en TotalBiscuit een aantal problemen met de gameplay. Zo zou de game ontzettend stotteren en de framerate constant dalen. Zelfs PC met de nieuwste hardware kunnen de game niet met een constante framerate runnen. De PC port van No Man’s Sky zit dus vol bugs, dit ondanks het feit dat de PC port werd uitgesteld, vermoedelijk om deze problemen te patchen.

De PC gaming community is duidelijk niet tevreden over de game, en dat laten ze merken ook. No Man’s Sky scoort op dit moment een 2.4 op Metacritic en de steam reviews zijn ook merendeels negatief.

Sean Murray van Hello Games heeft de negatieve kritieken opgemerkt en biedt oplossingen aan via twitter. zo raadt hij aan op de drivers te updaten en system requirements te controleren. Ook laat hij via twitter weten dat er patches worden gemaakt voor de game.

No Man’s Sky is deze week uitgekomen en heeft al een kleine controverse op laten waaien nadat de developers een aantal features hadden beloofd die uiteindelijk niet in de game zaten. Zo zou er en multiplayer beloofd zijn, die uiteindelijk niet in de game zit.