Starter Evoluties in de Nieuwe Pokemon Sun and Moon trailer

The Official Pokemon Channel heeft vandaag weer een trailer uitgebracht. De trailer onthult de laatste starter evoluties, de Island Deities en nog veel meer.

De eerste pokemon is Decidueye, de eindvorm van Rowlett. Decidueye is een gras / spook type en heeft als vaardigheid Overgrow. Decidueye heeft ook een aanval Spirit Shackle. Spirit Shackle zorgt er voor dat de vijand niet van pokemon kan wisselen

De tweede Pokemon is Incineroar, de eindvorm van Litten. Incineroar is een vuur / duister en type en heeft als vaardigheid Blaze. Ook Incineroar heeft een unieke aanval, Darkest Lariat. Darkest Lariat negeert alle statuswijzigingen.

De laatste evolutie is Primarina, de eindvorm van Popplio. Primarina is een water / fee type en heeft als vaardigheid Torrent. Primarina’s unieke aanval is Sparkling Aria, die de brandwonden van het doelwit geneest.


Guardian Deities


Het tweede deel van de trailer onthult de overige drie Guardians van de Alola regio.

De Guardian van Akala Island is Tapu Lele, een psychisch / fee type met de vaardigheid Psychic Surge. Psychic Surge zorgt ervoor dat aanvallen van het duister type niet werken.

Ula’ula Island’s Guardian is Tapu Bulu, een gras / fee type met de vaardigheid Grassy Surge. Grassy terrain heeft hetzelfde effect als de aanval grassy terrain.

En tot slot is er Tapu Fini, de Guardian van Poni Island. Tapu Fini is een water / fee type met de vaardigheid Misty Surge. Misty Surge werkt net als Misty Terrain.

De Tapu delen alle vier de unieke Z-Move: Guardian Of Alola.


Pokemon League


Tot slot zijn er nog twee Pokemon over. Cosmog, een psychische Pokemon met de vaardigheid Unaware. En de Alola vorm van Persian, die nu een duister type is met de vaardigheden Technician en Fur Coat.

De trailer liet ook kort de nieuwe Alola Pokemon League zien.

Een nieuwe feature is de Battle Tree. Je kunt samen met andere beroemde trainers Double Battles houden. In de trailer vecht je samen met Cynthia, de kampioen uit de Sinnoh regio. Je kunt zelfs tegen Red and Blue spelen. Red and Blue zijn in de tussentijd wel iets ouder geworden.

Meer informatie over de Alola Pokemon is te vinden op de officiele site.

Pokemon Sun and Moon komt 23 november uit voor de 3DS

Bekijk hieronder de trailer