Starter Evoluties onthuld in Pokemon Sun and Moon Trailer

0

De nieuwe Pokemon Sun and Moon trailer is uitgekomen. Deze trailer onthult eindelijk de evoluties van de starter pokemon, mega evoluties en meer.

De eerste starter evolutie die de trailer onthult is Dartrix. Dartrix is de evolutie van Rowlett en is net als Rowlett een Gras/Vlieg type. Dartrix heeft de vaardigheid Overgrow.

De tweede evolutie is Torracat, de evolutie van Litten. Torracat is een Vuur type en heeft de vaardigheid Blaze.

En tot slot is er nog Brionne, de evolutie van Popplio. Popplio is een Water type met de vaardigheid Torrent

Starter Evolutions

een andere feature die werd onthuld in de trailer is het Festival Plaza. In het Festival Plaza kun je games spelen voor Festival Coins, die je dan weer uit kunt geven in verschillende shops.

Een andere feature is de nieuwe Poke Pelago. Poke Pelago gebruikte Pokemon in je pokebox om wilde Pokemon aan te trekken op Isle Abeens en Isle Aphun voor items.

De trailer bevestigt ook dat Mega Evoluties ook weer terugkeren.

En tot slot kondigt de trailer aan dat er een demo versie van Pokemon Sun and Moon uit komt op 18 oktober. De demo versie komt met een Greninja met de speciale vaardigheid Battle Bond. Met Battle Bond kan Greninja transformeren naar de sterkere Ash-Greninja vorm. De transformatie vindt plaats als Greninja een Pokemon uitschakelt.

de volgende update is op 14 oktober.

Pokemon Sun and Moon komt 18 november uit voor de Nintendo 3DS

Bekijk hieronder de trailer.

Geef een reactie