Type: Null, Ultra Beasts en nieuwe pokemon in de nieuwe Pokemon Sun & Moon trailer.

0

The Official Pokemon Channel heeft alweer een nieuwe Pokemon Sun and Moon trailer uitgebracht.

De trailer onthult weer een aantal nieuwe Pokemon, nieuwe game mechanics en de nieuwe Ultra Beasts.

De eerste Pokemon die wordt onthuld heet Type:Null, een synthetische Pokemon. Type:null is een kunstmatige Pokemon die speciaal gemaakt is om zich aan iedere situatie aan te kunnen passen. Type:Null is gebaseerd op een Chimera en heeft als vaardigheid Battle Armor.

De tweede Pokemon is Jangmo-o. Jangmo-o is een draak type metals speciale vaardigheid Bulletproof/Soundproof.

De derde Pokemon is de Alola Form van Raticate. Raticate is net als Rattata een Duister/Normaal type en heeft ook dezelfde vaardigheden, namelijk Gluttony/Hustle. De Japanse versie van de trailer onthulde nog een nieuwe Pokemon. Er werden geen details gegeven, maar de Pokemon leek sterk op een geevolueerde Cutiefly.

de (mogelijke) cutiefly evolutie

de (mogelijke) cutiefly evolutie

De trailer onthulde verder dat er een tijdsverschil van 12 uur tussen Pokemon Sun en Pokemon Moon zit. Daardoor zullen sommige evenementen niet helemaal hetzelfde zijn.

Ook werd er een nieuw team, The Aether Foundation geintroduceerd. The Aether Foundation wordt geleid door Lusamine, die ook het Aether Paradise runt. The Aether Foundations vijand is Team Skull, en vele van hun Pokemon in het Aether Paradise zijn slachtoffer van Team Skull.

Je moet ook naar cellen en kernen van de legendarische Pokemon Zygarde. Tijdens je reis krijg je een Zygarde Kubus waarmee je de cellen en kernen van Zygarde kunt verzamelen.

En tot slot onthult de trailer een nieuwe Ultra Beast, UB01. Er is verder nog niks bekend over deze Ultra Beasts.

Bekijk hieronder de trailer

Geef een reactie