Meer Ultra Beasts Onthuld in Nieuwe Pokemon Trailer, CoroCoro Lek

0

Een nieuwe Pokemon Sun and Moon Trailer is vandaag uitgekomen. De trailer onthult twee nieuwe Ultra Beasts.

De trailer toont UB-02 Expansion, een grote gespierde insectvormig monster. Volgens de officiele Pokemon Website is UB-02 Expansion ontzettend sterk en is zn snuit harder dan diamant. UB-02 Expansion komt alleen voor in Pokemon Sun.

Het tweede deel van de trailer toont UB-02 Beauty. In tegenstelling tot UB-02 Expansion is Beauty wit van kleur en veel dunner gebouwd. Volgens de Officiele Pokemon Website stellen UB-02 Beauty’s benen het in staat om bliksem te ontwijken. Ook wordt elke pokemon die Beauty ziet er om onbekende redenen slag verliefd op. UB-02 Beauty komt alleen voor in Pokemon Moon.

De trailer volgde kort na de gelekte pagina’s van de Japanse CoroCoro Magazine van deze maand.

De gelekte pagina’s onthulde ook nieuwe informatie over Pokemon Sun and Moon. De volgende informatie is vertaald vanuit het Japans door Serebii.net

De eerste pagina onthulde de evolutie van de Pokemon Rockruff genaamd, Lugarugan. Lugarugans type en vorm hangt af van de tijd waarop hij evolueert. Als hij overdag evolueert neemt hij de Midday Form aan. in zijn Midday Form loopt hij op vier poten en heeft hij dezelfde kleur als Rockruff.  Als hij s’nachts evolueert neemt hij de Midnight Form aan. De Midnight vorm heeft gloeiende ogen, loopt op twee poten en is donkerder gekleurd. De Midday form heeft de aanval Accelrock, een prioriteitsaanval, en de Midnight Form heeft Counter als aanval.

Midday Form

Midday Form

Midnight Form

Midnight Form

Ook zal CoroCoro in hun volgende issue meer onthullen over de mysterieuze Pokemon Type:Null.

Pokemon Sun and Moon zal op 18 november uitkomen voor de Nintendo 3DS

Bekijk hieronder de reveal trailer

Geef een reactie