Vechtspel Unholy Night Komt Naar SNES

Ja je leest het goed, de SNES is nog niet klaar. Ondanks het feit dat de console al sinds 2003 uit de productie is, komt er toch nog een game voor uit. Unholy Night: The Darkest Hunter werd getoond tijdens de Retro Game Expo, en zal in volgend jaar uitkomen.

Unholy Night werd ontwikkeld door voormalige developers van SNK. Deze developers hebben gewerkt aan Kizuna Encounter en aan een aantal King of Fighters titels. Alle promotiemateriaal op de facebookpagina is geschreven in het Chinees, maar de in;game tekst is in het Engels.

Unholy Night krijgt een story mode, practice mode, versus modes en een survival mode. Het verhaal gaat over vampiers en weerwolven, met twee mensen genaamd Reinhardt en Emily. Andere personages zijn, Blaze, een half mens, half vampier, Wurzel, een weerwolf, en twee vampieren, Cronos en Nightmare.

Unholy Night zal uitkomen op een authentieke 32 MB SNES Cartridge in Februari 2017. het is nog niet bekend of de game alleen In Hong Kong uitkomt, of een wereldwijde release zal krijgen.