Street Fighter Veteraan Urien Onthuld in Street Fighter 5 DLC Trailer

0

Capcom heeft een nieuwe DLC trailer uitgebracht van Street Fighter 3 veteraan Urien. Na zijn afwezigheid in Street Fighter 4 is hij weer klaar voor de strijd.

Urien is de zesde en laatste character van het eerste seizoen van DLC Characters voor Street Fighter 5. Hij maakte zijn debuut in Street Fighter 3: 2nd Impact als vice president van de Illuminati onder zijn oudere broer Gill. Zijn doel is om de president van de Illuminati te worden en de criminele organisatie Shadaloo te vernietigen.

In tegenstelling tot Street Fighter 3 vecht Urien (gelukkig) in een pak in plaats van een lendendoek. Zijn V-Skill is de Metallic Aura, een aanval waarmee hij 1 aanval kon absorberen.

Metallic Aura

Zijn V-trigger is de Aegis Reflector. De Aegis Reflector is een energieschild die projectielen terugkaatst. Met een volle V-Meter kan een tweede schild gecreerd worden. Vijanden lopen ook schade op als ze de Aegis Reflector aanraken

Aegis Reflector

En tot slot is er nog zijn Critical art, de Dominate Crush. Urien verzamelt eerst energie in zijn arm, om het dan vervolgens in de grond te slaan om een pilaar van energie te creeeren.

Dominate Crush

Capcom zal volgende week tijdens de Tokyo Game Show de officiele releasedatum voor Urien onthullen.

Bekijk hieronder de trailer.

 

Geef een reactie