Deze Week in Gaming, Snake Pass, Crash Bandicoot en Meer

snake pass gaming recap

Deze week was er heel veel gaming nieuws. Jammer genoeg heb ik een aantal verhalen gemist. Dus hier is een korte recap van de beste nieuwtjes van deze week.


Snake Pass Releasedatum bekend


De releasedatum voor Snake Pass is bekendgemaakt. De game wordt een multiplatformrelease en komt op 29 maart uit voor de Nintendo Switch, Playstation 4, PC en de Xbox One.

Snake Pass is een puzzel platformer van Sumo Digital, de studio die Sonic & All-Stars Racing: Transformed en LittleBigPlanet 3 maakte. Je speelt als Noodle the Snake en af en toe ook als Doodle de Kolibrie. Snake Pass daagt de speler uit om ‘te denken als een slang en precaire puzzels op te lossen zoals alleen een slang dat kan’

Bekijk hieronder de release date trailer.


Crash Bandicoot: N Sane Trilogy Release Date Aangekondigd


Crash Bandicoot is terug! al jaren werd er gesmeekt om de terugkeer van Crash en tijdens e3 werd een remaster van de Crash trilogie bevestigd. Woensdag teasde Activision een grote aankondiging, en de volgende dag onthulde Playstation EU een release date trailer. Crash Bandicoot: N Sane Trilogy komt 30 juni naar de PS4.

bekijk hieronder de release trailer.


Eerste Nintendo Switch Unboxing Video


De eerste Nintendo Switch unboxing video werd vrijdag onthuld op youtube door de user Interface. Nintendo had de video direct geclaimd en verwijderd. Nintendo legde later aan IGN uit dat de Nintendo Switch gestolen was. Volgens Nintendo of America had een Amerikaanse distributeer een aantal switch systemen gestolen en 1 daarvan doorverkocht. De mensen die verantwoordelijk zijn, zijn ontslagen en worden onderzocht. De gebruiker heeft zijn console ingeleverd maar zit niet in de problemen.


Zelda: Breath of the Wild speelbaar in het Nederlands


Zelda: Breath of the Wild krijgt Nederlandse tekst, Dit maakt Eiji Aonuma bekend via een nieuw filmpje.

De stemmen zullen niet in het Nederlands zijn, maar het is toch voor het eerst dat een zelda game Nederlandse tekst heeft. bekijk hieronder de aankondiging en Eijis poging om Nederlands te spreken 🙂


10000 dollar aan SNES Games Verdwenen in De Post


Byuu, een SNES Emulator en Archivist is voor 10000 dollar aan SNES games kwijt. Een postbedrijf raakte een zending van 100 SNES titels kwijt. Byuu had alle NTSC games voor de SNES al gehaald en hoopte alle PAL games te verkrijgen van een Europese verzamelaar bekend als Smarthuman. De games werden per 100 verstuurd. de eerste zending ging goed, maar bij de tweede zending ging het fout.

Byuu looft een beloning uit voor degene die het pakketje weet te vinden. Zijn archiveerproject is stopgezet. Bekijk het volledige verhaal op Power Unlimited


Maak Je Eigen RPG Met RPG Maker FES


RPG Maker Fes komt deze zomer uit voor de Nintendo3DS.  Deze game is vrij uniek, want je kunt namelijk je eigen RPG avontuur maken en online delen. Je kunt zelfs via een gratis eshop app de RPG creaties van anderen spelen, ook als je de game niet bezit. RPG Maker Fes zal 50 dollar kosten.

Bekijk hieronder de trailer.


Cheetah, Catwoman en Poison Ivy komen naar Injustice 2


Here Come The Girls. Cheetah, Catwoman, en Poison Ivy komen naar Injustice 2. De characters werden dinsdag onthuld in een nieuwe trailer van Netherrealm studios, en what a trailer it is! Bekijk het zelf maar hieronder.

Injustice 2 komt 16 mei uit voor de PS4 en de Xbox One.