Z-moves, Ultra beasts en meer in nieuwe Pokemon trailer

Zo kort voor de releasedatum en toch nog een nieuwe Pokemon trailer. Deze trailer onthult de starters unieke Z-moves, twee nieuwe ultra beasts en de Alolan Forms van Diglett en Dugtrio

Het eerste deel van de trailer onthult de nieuwe Z-moves.

Decidueye’s Z move is Sinister Arrow Raid een Spook type aanval met een basiskracht van 180, Incineroar krijgt de Malicious Moonsault, een vuur type aanval met een basiskracht van 180,En Primaria krijgt de Oceanic Operetta, een water type aanval met een basiskracht van 180.

Ook werden er twee nieuwe Ultra Beasts onthuld. De eerste Ultra Beast is UB-03 Lighting en lijkt een beetje op een levende kabel. De tweede Ultra Beast, UB-05 Glutton, is de meest monsterlijke tot nu toe. Het ding lijkt op iets uit Lovecraft.

600px-ub-03_lighting 600px-ub-05_glutton

Ook zijn er twee nieuwe Alolan Forms te zien. Namelijk die van Diglett en Dugtrio.

De nieuwe vormen zijn Grond/staal types en zijn op hun nieuwe surferkapsel na identiek aan hun normale vorm. Allebei hebben ze de vaardigheden Sand Veil en de nieuwe Tangled Hair. Tangled hair zorgt ervoor dat de snelheid van de tegenstander daalt na een fysieke aanval.

Tot slot laat de trailer nog een aantal in-game gifts zien, zoals Ash-greninja, Magearna en een Munchlax met zijn eigen Z-move.

De releasedatum voor Pokemon Sun and Moon komt steeds dichterbij. Over vier dagen zal de game in Amerika in de schappen liggen. En in Europa zal de game op de 23e verschijnen.

Bekijk hieronder de trailer.