BrandonSH Top 5 Crossovers Die ik Absoluut Zou Willen Zien.

Iedere gamer heeft er wel eens over nagedacht, hun favoriete videogame karakter die zij aan zij (of tegen elkaar) vechten in dezelfde game. Dit geldt natuurlijk ook voor ons. Hier is mijn persoonlijke top 5 van crossovers die ik graag gemaakt wil zien worden.


Ratchet & Clank/Jak & Daxter


1565209-jak_and_daxter_and_rachet_and_clank

Een overduidelijke eerste keuze. Playstation fans (mijzelf natuurlijk inbegrepen) wachten al jaren op een crossover tussen deze twee franchises. En alhoewel in 2011 Playstation Move Heroes uitkwam, als fan van beide franchises zou ik graag een echte crossover zien tussen de twee games.

De wereld, de dynamiek tussen de hoofdpersonen, de humor en zelfs de gameplay zelf lijken al op elkaar en zouden zonder problemen met elkaar kunnen mengen in en crossover.


Mario/Sonic (Platformer)


MarioSonic-1433535019225_1280w

nee geen Mario & Sonic at the Olympic Games, een echte crossover! Het is bijna ongelooflijk dat de twee meest iconische video game karakters nog niet samen in een game zijn verschenen. Een open world 3D platformer zou perfect passen bij deze 2 karakters.

Net als Jak & Daxter en Ratchet & Clank passen de werelden van Sonic en Mario perfect bij elkaar


Mortal Kombat/Killer Instinct


hqdefault

Mortal Kombat en Killer Instinct waren de meest populaire vechtspellen van de jaren 90. ze zitten beide tjokvol geweld en te gekke combos en zijn daarom de perfecte games voor een crossover. En blijkbaar heeft zelfs Netherrealm Studios ontwikkelaar Ed Boon erover nagedacht.

ed-boon


Teenage Mutant Ninja Turtles/Final Fight


tmnnt

In 1993 kwam Battletoads & Double Dragon uit voor de SNES uit. Dus een Teenage Mutant Ninja Turtles/Final Fight game is toch niet zo ver gezocht? Beide games zijn beat em ups en net ietsje serieuzer dan Battletoads en Double Dragon.


Marvel/DC


ZZ2F24542F

Een Marvel vs DC crossover is zo voor de hand liggend dat ik het me niet voor kan stellen dat er nog steeds geen game van is gemaakt. Dit is de perfecte crossover voor videogame fans en voor stripboek fans!


 

Wat voor crossovers zou jij nog willen zien ?