Indie Game Spotlight: The Bunker

0

Welkom bij de derde aflevering van de Indie Game Spotlight. Deze week kijken we naar de nieuwe digital pre-order game, The Bunker.

Of je kan zeggen dat The Bunker simpelweg een game is, is de vraag. In tegenstelling tot een ‘normale’ game bestaat deze game volledig uit filmfragmenten waarin je keuzes moet maken, door bijvoorbeeld een klik te geven naar de juiste route, om te overleven.

In The Bunker speel je als character John. John is de laatste overlevende in een ondergrondse bunker. De reden hiervoor was doordat er een nucleaire bom viel en dit de enige plek was om te schuilen. Nu John dertig jaar verscholen zit houdt hij iedere dag dezelfde routines aan om maar niet gek te worden en zichzelf te verliezen. Op een dag gaat alles fout. Vanaf dit moment beginnen alle horrors en gruwelen die je tegen gaat komen in de game.

Deze live-action point-and-click Horror game van makers Splendy Games en Wales Interactive staat gepland voor een release op 30 September en zal eveneens verschijnen voor de PC en Xbox One. De mobiele versie staat gepland voor een latere, onbekende datum.

bekijk hier de trailer en de officiele website.

Geef een reactie