Indie Game Spotlight: Legrand Legacy

Het is alweer een tijdje geleden, maar hier is een nieuwe Indie Game Spotlight. Deze week kijken we naar Legrand Legacy.

Ik zag deze game voor het eerst nadat de developer reageerde op mijn Mighty No.9 artikel. We deelden de mening dat de problemen rondom de game slecht waren voor de Indie scene.

Maar genoeg daarover, Legrand Legacy is een JRPG ontwikkeld door Semisoft. De game werd geinspireerd door de klassieke JRPGS zoals Suikoden en de Final Fantasy games.

De game speelt zich af in een wereld die geruineerd werd door een burgeroorlog en wordt bedreigd door een buitenaardse invasie. En zes helden komen bij elkaar om de wereld te redden.

Jij speelt als Finn, die geen herinneringen heeft van zijn verleden en op reis gaat om het kwaad in de wereld te verslaan.

Legrand Legacy speelt als een typische JRPG. Dus turn based combat met Action Circle Tempo (ACT) en Quick time events. dus je moet scherp blijven tijdens de gevechten. Ook kun je NPC’s rekruteren, sidequests doen en kun je je items upgraden. De Speeltijd van de game is ongeveer 30 uur.

Legrand Legacy zou oorspronkelijk uitkomen in september 2017 als hun Kickstartercampagne zou slagen. Maar jammer genoeg schoten ze tekort. Het is nog niet bekend wat voor gevolgen dit heeft voor de game.

De Pre Alpha demo voor de game is wel al uit en is gratis te downloaden op steam.

Bekijk hieronder de trailer