Indie Game Spotlight: Poncho.

0

Twee afleveringen in 1 week!? Welkom bij de vierde aflevering van de Indie Game Spotlight. Deze week kijken we naar de Indie Game Poncho.

Poncho is een 2D puzzel platformer gemaakt door Delve Interactive en uitgegeven door Rising Star Games. Het unieke element van deze platformer is de mogelijkheid om je te verplaatsen naar de achtergrond. Dit geeft de game meerdere 3d aspecten en veel meer ruimte om te verkennen.

Je speelt als de kleine robot genaamd Poncho, die wakker wordt in een post-apocalyptische wereld waarin de mensheid compleet is verdwenen. De robots die ze hebben achter gelaten hebben hun eigen samenleving ontwikkeld. Het is jouw taak om je Maker te vinden en de wereld te herstellen. Je begint in het midden van de wereld, dus je kunt op meerdere manieren je einddoel bereiken.

Je zult op je reis moeilijke keuzes maken en het lot van de mensheid beslissen. De game heeft zo veel paden en geheimen, dat het onmogelijk is om alles te zien in een playthrough. Dus je blijft maar nieuwe schatten en geheimen ontdekken in de wereld van Poncho.

Poncho is Ontwikkeld door Delve Interactive en uitgegeven door Rising Star Games.

De game is ook recent uitgekomen voor de Wii U op 18 augustus.

Bekijk hieronder de trailer van de game.

Geef een reactie